Bouwplan Julianahof Koningslust

Peel en Maas - Helden
Actueel aanbod

€ 199.500,- tot € 211.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
93 - 109m2
Kaveloppervlak
160 - 239m2
Inhoud
380 - 408m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Het bouwplan telt in totaliteit zes woningen, vier halfvrijstaande woningen (type Fazant), en twee semi-bungalows (type Patrijs).

De woningen kenmerken zich door hun praktische indeling, de meest moderne energie besparende maatregelen zoals vloerverwarming en PV-panelen en de vele extra’s zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid van een dakkapel, een gemetselde garage of een dichte keuken (type Fazant), een uitbouw of een extra energiezuinige woning middels de realisatie van meer zonnepanelen.

De entree geeft toegang tot de garderobe, royaal toilet en de woonkamer. De brede beukmaat en de grote ramen aan de voor- en achterzijde garanderen voldoende lichtinval.

De halfvrijstaande woningen, type Fazant, beschikken over drie slaapkamers, een badkamer en een vaste trap naar de zolder! De hoofdslaapkamers zijn voorzien van een extra loze leiding voor bijvoorbeeld een computeraansluiting. De badkamer op de 1e. verdieping wordt standaard opgeleverd met een douche, een wastafel en een tweede wandcloset. Het raam aan de achterzijde zorgt voor voldoende natuurlijke ventilatie. De vaste trap naar de tweede verdieping biedt toegang naar de zolder waar zich o.a. de C.V., de M.V. en de aansluiting van de wasmachine en de wasdroger bevinden. Echter, er is nog voldoende ruimte voor eventuele uitbreidingen, hier kan dus een vierde slaapkamer of een hobby- of een computerkamer gerealiseerd worden.

De semi-bungalows (type Patrijs) hebben standaard een slaapkamer en een badkamer op de begane grond en er is altijd de mogelijkheid om op de 1e. verdieping, een of twee slaapkamers en een badkamer te realiseren.

De woningen beschikken allemaal over een hoog rendement combi-ketel (HR 107) en een ventilatiesysteem voor natuurlijke toevoer en mechanische afvoer. Doordat er op de begane grond en de 1e. verdieping vloerverwarming (type Fazant) wordt toegepast is het binnenklimaat veel gezonder en aangenamer. Daarbij is de vrije indeelbaarheid veel groter dan wanneer radiatoren toegepast zouden worden.

De woningen zijn duurzaam, comfortabel en energiezuinig. Zo zijn de woningen uitgerust met een veel beter isolatiepakket dan de meeste woningen en PV-panelen op het dak. Deze panelen wekken dus eigen elektriciteit op! Omdat de energieprijzen in de toekomst alleen maar verder zullen stijgen scheelt U dit extra in de portemonnee. Voor een geringe meerprijs is het mogelijk om de woningen bijna energieneutraal te maken.

De woningen worden standaard voorzien van kunststof kozijnen zodat U in de (nabije) toekomst niet voor onaangename verrassingen komt te staan voor wat betreft het schilderwerk.

Door het uitgebreide optiepakket kunnen de woningen dus naar eigen wensen ingericht worden. Zo is er de mogelijkheid van een dakkapel voor de realisatie van een extra slaapkamer of een separaat toilet. Sommige types hebben zelfs de mogelijkheid van een gemetselde garage, een dichte keuken en een uitbouw.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bouwplan Julianahof Koningslust
Koopwoningen
6
Prijs
€ 199.500,- tot € 211.500,-
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Noorden, Tuin op het Oosten
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR), Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Restaurant/cafetaria

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Peel en Maas.

Aanmelden